Citiraj:
Autor thubanx6
ma da al to nebi trebalo pomoć prema svoj logici, nego danas kad mi je hladnije u sobi bilo mi se cinilo da se furmark na 1.04 održao 30-ak sec, inace nebi ni 15 izdrzao, mozda je stvarno do pregrijavanja vrm-ova?
|
ovakve stvari se nekad dešavaju radi matične. Ne stvarno , imao sam jednom davno misteriju sličnog tipa prije jedno 10g. (smrzavanje u 3dmark2001) ATI Radeon 8500 64 mb "svađala" na ovaj način s jednom MSI KT4V pločom , ram u redu , napanjanje u redu , ..sve...ploča je radila sa svim osim sa baš tom "built by ATI" 8500...zamijenili mi grafičku isto veselje...zamrzavanja...kako "sam to riješio"...spustio malo takt grafičke..svega za cca. 5 ..i proradilo...probao je na drugim pločama nije bilo smrzavanja...isto tako NVIDIA grafičke radile na toj ploči normalno. E , i sama ploča je bila u redu. Al neki "klinac" na njoj nije htio dat ni jednoj ATI kartici da radi na full taktu. Onda sam probao sa drugom MSI KT4V i radilo sve bez beda...tak da...nekad su ovakve stvari stvarno X Files...
E i ako smrzava samo u tom sintetičkom testu a ostalo radi bez beda...koga briga..igraj se i uživaj. To je dobra grafa. Ak ti počne "trzat" ili smrzavat u igrama , viči.