View Single Post
Staro 17.10.2011., 19:59   #64
glembaj
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
Hvala Codiacu na jezgrovitim uputama u svezi debrandiranja i rootanja. Samo mala napomena, bilo bi uputno naznačiti u naslovnom postu da se kod rootanja ne raspakira zip datoteka,već se tako kompresirana ostavi na SD kartici. Ja sam po instinktu ostavio zipanu datoteku da vidim oće li je sistem očitat. Osim toga,čini mi se da se kod debrandiranja dogodi još jedan poremećaj a to je ispadanje widgeta "Nadzor nad napajanjem" sa info TAB-a (to je onaj TAB u vrhu ekrana gdje se pokazuje jačina signala mreže,a može ga se razvući prema dolje). "Nadzor nad napajanjem je widget sa 5 dugmića: Wi-Fi/Bluetooth/GPS/Auto sync/Svjetlina. Ja ga nisam uspio vratit nazad na info tab,već sam morao kreirat shortcut na jedan od screenova. Nitko to nije primijetio,ili vam se nije ni dogodilo?

P.S. Osim što mi se baterija isprazni u dva do maks. tri dana,nemam primjedbi na rad moba.Dovoljno je brz,maksimalno opremljen i ima ekran solidne veličine.Jedina zamjerka glede funkcionalnosti jest premala tipkovnica za pisanje poruka ili ukucavanje teksta kod google searcha, što IMO nije bilo neizbježno obzirom na veličinu ekrana.
glembaj je offline   Reply With Quote