View Single Post
Staro 17.10.2011., 12:46   #9
trpko
Registered User

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Campeonato Pregled postova
Meni se dogodilo da sam naletio na dva rabljena sticka koja su bila otkljucana, i nikako mi nisi radili, poludio, i otisao u tcentar po novi stick...

Presao sam par puta 300 mb, ali kad predjes dodje ti obavjest i mozes ponovno aktivirati paket... Paket se svakodnevno oko 3-4h sam reaktivira(dotad vrijedi dnevni paket)... U softveru od sticka mozes pratiti i ograniciti potrosnju..
Baš sam danas pročitao da zna biti problema oko te reaktivacije, zapravo paket vrijedi do ponoći a reaktivacija zna biti tek oko 3 ujutro. Za očekivat bi bilo da porade na tom problemu. Znači može se uzeti i više od 300MB dnevno, to je bitno.

Što se tiče potrošnje, iskustva kažu ne vjerovati softveru od stickova, meni Vodafone uvijek na gigu izbaci 30ak MB manje potrošnje od Bitmetera, sad koji je točniji to ne znam (zapravo Bitmeter dakako) ali opreza nikad dosta po onim cijenama.

Citiraj:
Autor SilentException Pregled postova
A kako je s valjanosti SIM kartice kod bonbona? Vidim da se mora nadoplacivati prije nego se uzme dnevni paket (logicno). Recimo nadoplatim 10kn i iskoristim 3kn jedan dan. Prodje 15 dana i jel mogu odma uzet dnevni paket (imam jos 7kn na kartici) ili moram prvo nadoplatit zato sto kartica ne vrijedi nakon 10 dana?
Kartica vrijedi inicijalno 3 mjeseca, pretpostavljam da je to slučaj i za tu internet karticu. Kupnjom svakog bona trajanje kartice produžuje se brojem dana kako je naznačeno, vidi stranice bonbona. Dok je kartica aktivna, možeš je koristiti. Kad istekne taj rok, počinje 90 dana u kojima ju možeš nadoplatiti i time ponov aktivirati a onda se isključuje. Ne znam da li prije toga oni pokušavaju kontaktirati korisnika.

Moraš paziti na jednu stvar, kad aktiviraš dnevni paket onda ti se on automatski reaktivira svaki dan, ako to ne želiš treba ga deaktivirati. E sad, kako oni naplaćuju 3 kune u dane kad kartica nije komunicirala s mrežom, ne znam, to jest jasno mi je kako je to izvedivo ali jest malo zbunjujuće. Tako mi je barem rečeno.

Raspitivao sam se malo kod bonbona ali nisam još dobio sve odgovore.
trpko je offline   Reply With Quote