View Single Post
Staro 16.10.2011., 19:48   #3
ScheiSSman
Premium

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
od HDD-a do matične ide IDE/ATA tj. SATA kabel (ovisi o hardu). Nikakav zif. Koliko je meni poznato, zif se obično koristi u laptopima i to najčešće za spajanje tastature s pločom. Napiši o kojem se hardu i ploči radi da budemo sigurni.
ovo ti je zif hard disk toshiba od 120gb. ide u hp laptop ako hoces pogledat cu koji je lap(hp2510) ali evo ti nesto sto vrijedi 1000 rijeci
http://img525.imageshack.us/img525/9...pzifhdd.th.jpg

iskreno dok nisam dobio taj laptop nisam niti ja to nikad vidio , samo da ti odmah kazem da laptop ima wwan karticu , i taj pojam sam morao wikipedirat jer se nisam s tim susreo , kad izvadim bateriju ima utor za sim karticu

sto se tice sata i ata i inih kablova to sam naucio prije 15 godina kad sam se takorec poceo bavit sa informatikom

ps. meni treba taj kablic i taj plasticni ili mogu samo kablic i neko u okolici osijeka ko zna prebacit jack na kabl posto se to moze skinit jer je fixirano sa nekim micro "zakačkama" koje pokidas ako neznas

pps. kablic je 3 eura na ebayu a kablic sa jackom 10 eur samo me zanima jel ima kod nas ili nema
thx na reply

Zadnje izmijenjeno od: ScheiSSman. 16.10.2011. u 19:54. Razlog: dodatak
ScheiSSman je offline   Reply With Quote