16.10.2011., 16:01
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor Bishop
Pozdrav ekipa, stalker serijal me do sada nekako zaobisao, a htio bih sad konacno zaigrati te igre, volim europske igre, atmosfericnije su mi i zanimljivije, a po videima ovo mi izgleda kao vrlo dobra igra. E sad, vi iskusni stalkerasi, mozete mozda napisat kratki guide, sta prvo odigrat, koje modove stavit, patcheve i tako to, jer na moddb ih ima gro, a cine mi se slicni, pa eto, ako mogu dobiti malo uputa da mogu i ja uzivati u ovim igrama, Спасибо 
|
kad sam počeo čitat tvoj post, već sam mislio reći nešto tipa "neoprostivo, ne znaš kaj si propustio", ali onda sam skužio da ćeš ipak igrati, haha  šalim se.
Pa ovako, po meni, najbolje je igrati kako su igre izlazile. zašto? Istina je da je Clear Sky prolog, da se dogodio prije, ali... Clear Sky ti neće odma sjesti, tako da, kreni polako i sigurno sa Shadow of Chernobyl. Nakon toga Clear Sky. Pa onda još jednom možeš Shadow of Chernobyl da utvrdiš gradivo. I nakon toga Call of Pripyat.
Od modova preporuka za Complete mod za svaki od STALKER-a, čisto onako da ne igraš Vanilla igre. a onda kasnije, kad te preuzme (kao nas luđake), onda isprobavaš mod po mod. No, velim, za početak, Complete mod za sva 3 nastavka.
Citiraj:
Autor hardflat
To ti pitaj stalkera druga brku, jer on ima zonu u malom prstu  .
|

|
|
|