ebay? Da ti kažem dvije stvari.
1.Ja sam uzeo mobitel u T-mobilu gdje imaš poslovnice skoro na svakom koraku.
Kad je mobitel počeo zajebavat , išao je tri puta na servis te tamo proveo sve skupa 4 mjeseca jer redikuli nisu htjeli priznati da nevalja kako bi dobio drugi.
Nakon toga je T-mobile priznao da je potrebno napraviti zamjenu ali su me izvozali koji mjesec zbog "tko je odgovoran za to" . Kad se to saznalo , voditelju njihove poslovnice je trebalo nekih 6 mjeseci da riješi zamjenu za drugi. Taj drugi mi je uručio zamotan u komadu papira kao kad mi u Keruma teta nareže pik murtadele. Pisao sam žalbe 2 puta. Odgovori koje sam dobio su bazirani na nekom drugom mobitelu jer je gospoda krivotvorila serijske brojeve kako bi imala potvrdu da "nisu pronađene nikakve nepravilnosti". Moja potvrda o krivotvorenim brojevima Tj servisne izdatnice koja na sebi nosi druge datume i serijski broj nije poslužila ničemu a daljnja žalba povjerenstvu za komunikacije nije rezoltirala ničim. Priča s inspektoratom je završila tako da je situacija očita ali da ne mogu napraviti prijavu jer je ugovor napravljen na firmu pa je potrebno dignuti privatnu tužbu. Nakraju nisam ni išao po mobitel nego sam ga ostavio onom redikulu od voditelja samo da ga ne vidim.
2. Projektori su osjetljivi i mušičavi komadi elektronike. Do sada sam promjenio 3 komada istog modela a izgleda da bi me mogla opet čekat zamjena.
Kupovat nešto tako izvanka s upitnom garancijom i podrškom te bez imalo sigurnosti da te neče izyebat u zdrav mozak kad se nešto desi ...to nebi preporučio nikome.