Citiraj:
Autor sipe
Pozdrav svima. Nalazim se 5km udaljen od Samobora, nedaleko od granice sa Slovenijom. Uglavnom došao je netko iz optime (nisam bio doma) i ostavio letak di mi se nude o2+ i o3+ paketi. Uglavnom za televiziju nismo zainteresirani, ali o2+ surf paket izgleda super.
Naime za 189kn, do 4Mbps flat i 500 minuta telefona. Uglavnom mene zanima kako to funkcionira.
Znam da ide preko t-com linije, parice su nam super pošto sam u relativno novoj zgradi, problemi s internetom skoro nikad (2x u 4 godine riješeno u roku 24 sata).
Zanima me jer znači cijena 189kn + što se prijeđe telefon? Ili moram još nešto t-comu plačati?
Zanima me još brzina dali je 4Mbps ili manja (pošto sad imam stabilnih 4) i kako radi telefon?
Hvala unaprijed 
|
po onome ka jsu meni rekli, + paketi znaci da idu preko T-com infrastrukture, i da ti tu po ugovoru s t-comom e mogu dat vise od 2 Mbit... bar tako je meni receno... navodno onda postoji mogucnost da se prati tvoja centrala pa ako nema previse ljudi na njoj ili previse prometa, da ti onda mogu dignut brzinu...