Ovako imam pitanje vezano uz raskid ugovora, dali je moguć onaj raskid ugovora pošto su bili spomenuli/objavili na TV-u/po novinama kako se po novome može raskinuti ugovor bez penala ?
Dali je to moguće ili nije i jel postoji kakva caka, bio sam uzeo disk od 320gb kod T-coma mi se čini na punih 2 godine preostalo je valjda još godinu dana, nisam 100% siguran ?
Sad su mi dostupni očito hrpu operatera bar su mi tak poslali one svoje ceduljice i provjerio na netu ukucajući telefonski broj na njihovoj web str.
Znači po novome su mi dostupni ili bolje rečeno nekih preko 2godine dostupni, koliko sam bio odlučio sačekati da se sve unormalizira s tek pristiglim operaterima u moj kvart a to su Amis, Optima, Iskon, H1.
Uglavnom prije uzimanja ovog diska nisam želio se prebaciti na drugog operatera. Jer sam smatrao da nemoram biti tim novim operaterima pokusni kunić i živcirati se oko toga zašto nemam kvalitetnu uslugu jer eto imaju izgovor tek su stiglni u moj kvart. Tako da sada vjerujem da im je sve slegnulo oko diječjih bolesti nakon tih punih i preko dvije godine.