View Single Post
Staro 15.10.2011., 23:55   #184
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor DjoleTigar Pregled postova
Hvala Sn4k3! Samo me zanima treba li mi mozda blue ray..Ono koliko ce trebat vremena da on potpuno preuzme trziste jer racunam da bi me ova masina trebala drzat 3-5 godina?

I naravno volio bi ako jos netko moze da komentira i/ili potvrdi ovu konfiguraciju
SSD Vertex + 120gb dobis za 960kn u Magazinu RS, prividno sporiji od starog vertexa kojeg ja nebi kupio nikad za te novce. Mugen 3 je 0 bodova nasparam Thermalright Muxa 120 koji je 10kn skuplji u Linksu, elegantniji(ne radi probleme zbog velicine), kvalitetniji i ima dosta bolji vent u pakiranju a kaj je najbitnije hladi u rangu sa najbojima za razliku od Mugena koji je vise prema sredini. Napajanje xfx 550w nije nista losije a 70tak kn jefinije. Sa napajanjem i SSDom si vec ustedio nekih 170kn, skresi jos malo od HDDa i uzmi neki od 450kn ili sl i vec imas za Asrock z68 extreme 4 koja je dve klase iznad ponudene ili bar za neku bolju p67 plocu, tipa p8p67 iako ni ova pro3 nije losa ali za 9000 to treba bit bolje..Resto je ok.

Opet vecinu kompa kupis u AMDu a u Links svratis po hladnjak a mozes i memoriju uzet kad si tamo. Imaju GSkill RipjawsX 1600mhz jako povoljno i narucis RSa SSD.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 16.10.2011. u 00:19.
MAGARAC je offline   Reply With Quote