evo ja sam preso nesto vise od pola, cak mislim da sam blizu kraja..
koja je ovo šteta od igre. ima toliki potencijal da to nije normalno.. ful je igriva, engine je odlican, oružja su fora.. samo da nema ovih usranih buggija i da igra nije takav presocijalan "sandbox".. bila bi toliko predivno odlicna da je "linearnija", da se ne vozikas sa mjesta na mjesto ko debil, nego fino mjenjas razlicite apokalipticne lokacije i uživas..
osim toga, mislim da su trebalo mrvicu pojacat ovaj rpg element kao i sam GUI koji je jedan od najgroznijih koji sam ikad vidio..
igra je preprepuna detalja i ovaj engine toliko dobro odradjuje lightning da to nisu istine. ne mislim u nekom "realisticnom" smislu nego onaj dizajnerski, artisticki. svaka lokacija ima drukcije ambijentalno svijetlo koje se tako predivno pretapa iz jednog u drugo, ovisno o lokaciji.. da su napravili ovo na temelju jednog quakea2 i jos svako malo ubacili neke NPCe, gradove, shopove - to bi bio svjetski masterpis..
i jednu stvar nikako necu shvatit. kako, ali kako je to moguce da je igra razradjena toliko sto se tice weapona, a da nema multiplayera?!?!?! u id-ovoj igri da nema mp-a?! to jos nevjerujem.
uglavnom mislim da su (bar po mom gustu) napravili ovo sto sam napisao gore da bi to bilo remek djelo.