View Single Post
Staro 15.10.2011., 17:37   #3
trpko
Registered User

Datum registracije: Sep 2011
Pozdrav,

@Old friend - pošto si upućen, ili netko drugi ako zna dobrodošao je odgovor.

Htio bih probati taj bonbon net na bonove, najviše što mogu izgubiti je cijena nekog sticka, a čini se da se može dobiti dosta, pa ako je netko imao iskustva s tim:

Koji stick uzeti, nešto od T-mobile ili nešto na divlje, s gledišta nekih performansi a također s druge strane i funkcionalnosti, dakle da softver ne zeza i slično.

Inače sam na Vip mobilnom na pretplati i zadovoljan sam kako stvar radi ali ne i paketom/cijenom, a ovo kod bonbona zvuči jako povoljno plus lako ih se pozdravi ako stvar ne radi.

Također, nešto sam čitao da je taj dnevni net paket bio ukidan pa vraćan, može li se na to računati u idućem razdoblju, moje neko mišljenje je da uvjeti za korisnike ne bi smjeli biti lošiji jer zbilja cijene itekako imaju prostora za ići dolje, ali kakvo je iskustvo s tim dnevnim paketima, koliko je to trajna opcija?

Meni se ne čini loša ni 1GB za 60 kuna, toliko zapravo plaćam i Vipu tako da zbilja jedva čekam da mi istekne pretplata.

Ispričavam se na podužem postu , pa ću ponoviti pitanja, dakle koji stick za bonbon i kakva su iskustva s bonbon dnevnim paketima?
trpko je offline   Reply With Quote