View Single Post
Staro 15.10.2011., 14:55   #14551
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
@Vuco 03:01 zadnji post, ti si se sigurno naspavao prije vožnje !!!!
Ajde javite kako je bilo i dali ste se svi okupili gore u lugarnici!
Da naspavao. Zaspao sam u 6h ujutro, digao se u 8h, zakasnio na tunel u 10h

Ali dečki su me pričekali, svaka im čast. Gore Lojstek polagano, onda se okupa hrpa ljudi i koliko smo načuli slijepi. Pa da se ne gužvamo sa njima, ošli smo na cestu. Kod Adolfovca najjači lik na Big Hitu sa GoPro kamerom, radi slalom među slijepim ljudima i nakon njega car na nekoj XC fulki. Bravo dečki !
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Na Sljemenu je pravi stampedo...hrpa skolaraca okupirala je Lugarnicu, red od 20 ljudi na blagajni. Sva sreca pa smo mi setaci dosli ranije.

Na Leusteku enormna guzva - skolarci, slijepi hodaci s vodicima, planinari pa i kreteni od DH-era koji se spustaju.

Malo je svjezije, ali odlicno za boravak u sumi - biciklom, pjeske - svejedno.

Sreli Vucu i Co. kako pedlaju cestom , tocno na cesti iznad Adolfovca, ostavimo njih kad 100m nize naidje danielzg ali po Leusteku.

Tako smo se prakticno svi nasli na istome mjestu u isto vrijeme.

Ne isplati se danas biti u gradu...svi u sumu

Kod zicare je neka festa (ZET), pa je zivo, glazba, klopa, cuga...besplatni kesteni (ogrebali se)...izlozba gljiva...ja sam zapalio doma ostatak je zasjeo. Mozda se jos nesto dijelilo besplatno.
Svi smo polako došli do Lugarnice. Danijel nas je na cesti negdje u uhvatio. Gore pojeli i popili, popričali i onda se podjelili. Ja sam zapalio na G. Vrapče po 10tki, oni po 18-20 kombinaciji i vjerojatno Dotrščini kasnije.

Uploadam track kasnije, umorila me vožnja. Na toj 10tki ima par uspona taman kad ti ne trebaju. 13,5km ima ta staza. Još sam brijem pred kraj fulao dionicu i završio ranije u G. Vrapču.