View Single Post
Staro 15.10.2011., 13:51   #2208
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
True. Meni je nepojmljivo da jednu ozbiljnu igru pokrečem iz internet browsera.
Da ja ne mogu ući u main meni i tamo poštimat sve što hoću.
Battlelog nije loša stvar - samo pračenje statistika mi se sviđa ali ovakvo uplitanje u samu igru je jednostavno neprihvatljivo.

BTW, koga zanima, CD keyhouse garantira dobitak keya dan prije izlaska igre (e sad dan prije izlaska igre u kojoj zemlji nisu specificirali).
Evo pic dijela od 10 000 boxeva trenutno in-stock.

Ako su oni Ameri , a njima izlazi 25.10, pa kad bi onda po tvojoj matematici to trebalo biti ?
EDIT: I tu istu sliku ima i CJS CDkey samo iz drugog kuta.

EDIT2: CD key house objavio da možda nece imati englesku verziju. Ja im ljepo poslao mail neka odmah spremaju povrat para u tom slucaju. I uzet cu od Origina kad ne može drugacije.

C/P : Note: Dear customers we received the Battlefield 3 CD keys stock, after our test, the game is 100% region free.

Is very possible that by activation the game in Origin, we can download the game in Russian Language Only, if this happens we will offer the direct download in all the languages direct from our servers.

Please consider this before buying.

Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 15.10.2011. u 16:36.
Ati freak je offline   Reply With Quote