View Single Post
Staro 14.10.2011., 17:20   #433
trpi
Guest

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
prelazim sa sck939 na am3, jedno pitanje. dakle kupio sam novu plocu i ram. za tjedan dva cu i procesor pa pokusati sam to montirati, zamjeniti sa postojecim. pitanje kako ce ploca znati koju sam memoriju stavio napone podesiti i to, da ne bi nesto sjb... ima ram od 1.35 a ima i od 1.7v. a nebih rekao da ram salje podatak maticnoj koji mu je stock napon, cini mi se "glupa" komponenta?

jel trebam nesto posebno napraviti, na nesto obratiti pozornost pri stavljanju nove mbo cpu ram ili samo sve spojim i palim? jedino cu prije stavljanja nove mbo zbrisati sve drivere stare. a nove windowse cu kad kupim i novu grafu
bump, ajmo ljudi sta vam je tesko odgovoriti odgovor je bukvalno da ne trebas ne trebas

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Odlučio sam se na:
AMD Athlon II X3 455 BOX
ECS A880GM-A3
4 GB KINGMAX, DDR3 1333 MHz, kit 2x2GB

ATI 6850 s ebaya.

Pa jedno brzo pitanje; ovaj čipset na ECSu, jel OK ili je nForce bolji izbor, ako je; koja ploča do 500tinjak kuna iz Linksa?
I kolika je razlika u igrama između 3 jezgre na 3.3ghz i 4 jezgre na 2.6?
ovo je bolja ploca http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.303.437 , te ja bih ti savjetovao da se rastegnes jos tih 150ak kn i uzmes phenoma 840, ima igara koje iskoristavaju 4 jezgre a tek ce sad poceti dolaziti, investiraj malo u buducnost pa si miran

Zadnje izmijenjeno od: trpi. 14.10.2011. u 17:37.
  Reply With Quote