View Single Post
Staro 14.10.2011., 16:39   #20
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor synapse Pregled postova
hvala na odgovoru...
Što nije 8GB interne memorije?
negdje sam pročitao da je od toga 1,5GB za aplikacije

Ja sam mislio da je taj novi soft već na android 2.3
Jesi root-ao mobitel? (tj da li postoji kakav postupak koji je siguran i provjeren)

Znači kvaliteta izrade je zadovoljavajuća? ne škripi nigdje ništa i nema lufta?

Je li tko probao ovaj ROM
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1254359

jer je taj rom na android 2.3 s originalnim launcherom
Imao sam ga do jucer (prodao ga,mobove mijenjam 3 puta mjesecno ) i dojmovi su mi odlicni.
Aluminijski okvir,cvrsta izrada,zadnju foliju nisam ni skidao osim s gornjeg dijela sredine koja je bila visak. ,tako da ne mogu reci koliko je zadnja plastika "anti scratch" .Baterija mi je trala od jutra do mraka uz intenzivno koristenje svega osim igrica. Znaci snyc,3g,pozivi mailovi,sms-ovi po cijele dane do navecer.
Mana je zvuk zvona koji je malo piskutav,ali ipak dosta manje od HTC-a. Zvuk razgovora je odlican na v20c custom rom-u O2X FLAIR GB v3 i v20c baseband. Brzina rada je odlicna i kad se napuni svim i svacim,verzija Androida je 2.3.4. Jedan od najkompletnijih telefona osim tog piskutavog zvuka zvona. Sve ostalo mi je radilo odlicno.
Interna memorija ja 8gb ,od kojih 1.5 otpada na inetrnu memoriju za aplikacije a ostatak je za pohranu.

P.S. iako je defaultni launcher radio ok,ipak je bilo malo lagg-a. Stavio sam GO launcher EX i od onda nista vise nisam mijenjao. Oko 15 dana dok ga nisam prodao.
spawn je offline   Reply With Quote