View Single Post
Staro 14.10.2011., 12:49   #2193
Hellhound
Registered User
Moj komp

Hellhound's Avatar

Datum registracije: Dec 2010
Da cujem ljudi sto mislite o unlock sistemu. Osobno infantry unlocks mi je ok, manje vise s default kitom(lol) mos funkcionirat a otkljucavas scopove gripove itd. Na kraju specijaliziras oruzje ali to ipak ostaje manje vise isto.Jedina zamjerka sto moras unlockat paddles i sl. al to se brzo otkljuca pa ajd. E sad za vozila....uvelike mislim da je glupost, zasto? pa ovak...Moderni nadzvucni borbeni lovac naoruzan samo minigunom???, aa vozilo samo flak minigun, nitko nema smoke ma daj. Ono ako cemo s neke realisticke strane kako objasnit to recesija, sorry lega imali smo sam za metke, cijela serija raketa je imala neispravno navodenje pa smo je morali povuc...ali jos vaznije s gameplay strane prakticki avion dok ne otkljucas jedno 70% unlockova ne koristi zemlji 30%(ajde srusi helic tu i tamo ali helic je smijurija da ga se ni pjesadija ne boji)sve se svodi na dogfighting aka ajmo se igrat wwII a kad ostali pocmu otkljucavat stvari aviondije su naje...
Helici hah, treba organizirat natjecanje tko ce dulje pilotirat da ostane ziv. Sve mi se cini da ni unlockovi nece tu pomoci bas jednostavno si prespor i slabasan. Ali da se ima vatrene moci da, sam nestignes je upotrijebit. Sta je helic neki glass cannon kak kazu hmm.
Nego nazad na opcu temu nemaju mi unlocks za vozila smisla,odjednom se nagraduje vrijeme provedeno u vozilu ali ne na nacin da naucis trikove i tako budes bolji od svojih suparnika nego jednostavo unlockas stvari i budes bolji. Cisti primjer opet avion moze neko bit bf2 ili 1942 'ace' s pocetnickim avionom protiv nekog nooba sto nist nije naucio od sati provedenih u avionu neg sam grinda unlockove i on ce imat ogromnu prednost. Ne kazem da ce onaj drugi bit bespomocan ali ono...
BF2 sistem mi je bio sasvim zadovoljavajuci vozilo je takvo kakvo je puna oprema(kozna sjedala ,klima...) a na tebi je bilo da se s njim izucis noob nije bio u nikakvom zaostatku za 'proficima' osim u iskustvu.
Ako se vec mora ima unlockove jer je to kul i cod raja dobija bonere na to onda stavljaj tipa belt speed ,autoloader, maintenance ono sto ti poboljsava vozilo al ne sad drasticno da ti moras 'odsakacivat' nego jednostavno dobis poticaj sto si posvetio vrijeme tom vozilu. A onda jos ostaje stvar tipa guided tank shell...(oke postoji u stvarnosti da znam) ali ono jel tak tesko podic malo nisan ak je dalje pa bar s tenkom nema puno filozofije ah.
Rant over!
Sta vi kazete?
Hellhound je offline   Reply With Quote