View Single Post
Staro 13.10.2011., 22:52   #14481
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Ajte burazi s nama na Sljeme.

Nego kad se dođe do Kamenih lica ovaj svata, spušta se u Jablanovec ili u Ivanec Bistranski ili di? Sjetio sam se da imam very kewl kartu medvednice (gif 4k*7k pixela) pa sad malo gledam. Kakti osmica pa 1m pa šestica? I kam onda?
To je na 470m n.v., kaj je nakon toga strmina neka žešća ili kaj?
Mi smo se spuštali u Susedgrad. Pratiš oznake Podsused, Bizek i na kraju Susedgrad (bit će jedno skretanje desno kad pratiš Bizek/Podsused oznaku). Nema baš previše brojčanih oznaka.
Prvi puta kada sam išao sa burazom sam fulao i završio u Bizeku. Kad sam išao sa Nikom i MIK-om, onda smo potrefili skretanje desno (iako je fakat ogromno napisano na drvetu, prvi puta ga nisam vidio jer je taman kamenje bilo poveće na stazi) prema Susedgradu. Iako, ta staza prema susedgradu bi kad je mokro mogla biti grda. Kad počne spust pred kraj, u sredini je ogromna vododerina od valjda pol metra, a bočno se vozite po skošenom terenu. Po suhom smo mogli juriti i onda nas je centrifugalna sila držala bočno, ali po mokrom bi moglo biti sranja. Ali vi imate dobre gume, ne bojim se ja .

Uglavnom, od Ponikvi do Kamenih svata, pa onda prema Susedgradu ima svega - uspona i spusteva. Nije to klasična staza di se penjete 1h i spuštate pola sata. Stalno je gore-dolje. Iako se može sve sa dignutim sicem, ta staza je taman za sic štangu kakvu si kupio Sile

Evo našeg (Nikovog) GPS loga:
http://www.bikemap.net/route/1123117