Citiraj:
Autor xulos
Mislis thermalright a ne thermaltake.Btw ulozio si 400 kn u hladenje grafe umjesto da si ulozio 400 kn vise u jos bolji proc ili tako nesto ? Okaci neke rezultate u igrama , furmark nikog ne zanima jer nije mjerilo nicega.
|
Evo ispravljeno! ;-)
Pa sta da kacim rezultate iz igara kad furmark nabije najvecu temperaturu(nerealnu naravno, ali ovdje pisem o tome da je kuler tih i da super hladi a ne da sam dobio 2 fps-a u BF3)?
I opet si omasio, dakle ulozio sam 400kn u TISINU(neki ga kupuju da mogu ocat graficke), proc mi je znanstvena fantastika prema starom e2180(ovo sam kupio prosli tjedan, nakon 4 godine na tom procu)! Monitor mi ima nativnu rezu od 1280x1024 i vjeruj mi kad kazem da mi sve al ama bas sve leti na toj rezi.
Komp mi sluzi za skidanje torrenta i surfanje i igranje, dakle nikakav ozbiljan rad, tipa fotosop i statijaznam.
Neko da kilu i kusur kuna za SSD, ja dao 400kn za mir i tisinu, nije mi se dalo narucivat kuler s neta i slicno, a posto links jedini prodaje ove gluposti...
Btw za grafu sam pljunuo 950kn plus razbijena 4850(vertex 3d ili tako nekako-marka)-pala je na pod na sam rub i tiskana ploca se rascvjetala, ali je radila), tako da sam zadovoljan sve u svemu. I da imam 2 godine garancije na grafu, na staroj naravno nis.
Evo slija radeona, izgleda malo gore u stvarnosti: