View Single Post
Staro 13.10.2011., 11:59   #614
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Daleko najjaci komentari u stilu ja sam uzeo pa uzmi i ti jer svi imaju iste potrebe itd. ... A za ovo - grafa je bog bogova i lc power necu nista reci osim da je dosljedno bug foruma i sl. Ne kazem da je to losa kombinacija, no da se moze bolje - moze.. Mislim, cemu se ogranicavati na ofredjenu marku/brand? Zar nije cila poanta u tome da se uzme najbolje moguce za novce koje imas? Mozda se varam...
Prvo, je to što ne čitaš šta sam napisao.. Ako se drži amd-a nek uzme Phenom... Makar bi ja uzeo intela, ali čovjek je napisao da želi AMD-a..
Drugo, grafa je u tom cijenovnom rangu super, i za mene bog bogova... Pa nekome možda to nije poanta, neko se možda drži brenda, i neće drugo, znam masu takvih ljudi, koje ne zanima da li će dati 200 ili 3000 kuna, važno da je Nvidia.. A napisao sam za rame da sam uzeo, jer su sad full jeftini, zašto nebi sad uzeo kad se 4gb kupi za 250kn.. Ali opet, da se može bolje, slažem se definitivno, može se. Ja bi i5 2xxx, istu grafu i bolje napajanje (makar je po meni i to dobro)

Citiraj:
Autor Dodo19 Pregled postova
Do sada sam stalno imao AMD pa sam mislio nastavit tradiciju. Nikad nisam klokao jer nisam znao kako, ali ako je tako jednostavno, a da ne šteti komponentama onda mogu to napravit. Vidim da se onda više isplati uzeti intel i5, većina je za to, pa zašto ne. Ako budemo klokao jer mi trebaju neki dodatni hladnjaci ili nešto?
Ovo je puno bolja konfa od one prve... Bolji proc, bolje napajanje, a grafu uzmi 6950 (makar je i 560Ti dosta, i jeftinija je).. Moje mišljenje.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 19.10.2011. u 19:02.
Mommistake je offline   Reply With Quote