Tema: vicevi
View Single Post
Staro 12.10.2011., 21:52   #905
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Pohrani.com

samo nije vic

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
ova četiri su bili i na prethodnoj stranici (#897)

Jebiga, idem sad editirat dok drugi nevide

EDIT2:
dosao keramicar u javnu kucu.
Trazi najcrniju prostitutku koju imaju,posalju mu jednu,gleda on i kaze nevalja,niej dosta crna,posalju drugu,crnu ko noc,kaze on,aa ne ne nije dosta crna....nakon pola h dolazi i treca crna ko ugarak,gleda keramicar i kaze moze,moja je!!
Dosli u sobu i kaze on njoj "Skidaj se"!!

Nista skine se ona,rasiri noge on,gleda dole,promatra,sklopi noge i kaze joj,"Oblaci se"!!!

Sad ona gleda cudi se,niej obavio nikakav posao,nista,pa ga upita zasto si me zvao uopce???!!

Kaze on....ma samo me zanimalo kako pase roza fuga na crnoj plocici

EDIT3: Ovaj je uvijek dobar

Sin pita oca: - Reci mi tata, koja je razlika između "potencijalno" i "stvarno"? Otac: - Pojasnit ću ti. Otac zapita svoju ženu: - Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za milion dolara? Žena: - Naravno, nipošto ne bih propustila takvu priliku! Onda otac upita svoju kći da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za milion dolara? Kći: - Da!!! To je moja fantazija! Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga: - Bi li ti spavao sa Tomom Cruiseom za milion dolara? Stariji sin: - Da, Zašto ne? Zamisli što se sve može učiniti sa milion dolara! Sad se otac obrati mlađem sinu i kaže: - Čuo si sine, "potencijalno" mi sjedimo na 3 miliona dolara; ali "stvarno" živimo sa 2 kurve i jednim pederom.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 12.10.2011. u 22:11.
Pupo je offline   Reply With Quote