Meni 2900xt nije uopce ostavila gorak okus. Imal sam ih sve nove kad su izasle 8800gts320,640 i 2900xt i radeonka je bila najbrza grafa za neke normalne novce. Iznad nje je bila 8800gtx i bila je ultra skupa. Neiskoristen potencijal i potrosnja na stranu..Jedina reallna mana 2900xt su bile performanse sa 2xaa(sa 512mb vrama i 512bit sabirnicom ) koji je tada i onako bio luksuz..3870 je morala izac je je 8800gt bila dosta superiorna u odnosu na sve do tad, skoro ko Ultra za duplo manje novaca..
Ovi iz LegionHardwarea nisu imali 4170 nego su pogasili pola 8150 proca i tako simulirali performanse. 4170 vjerojatno nece nitko objavit je nije jos izasao..Mozda je AMD malo uranio i mozda su trebali pokusat jos malo ispoliral Thupane i kupit jos par mjeseci ali dobro. Sta je tu je. Nekome ce i ovi bit dobri i sigurno ce nac dosta kupaca pa makar onih koji ce kad pod svaku cijenu htjet probat ili probit 7ghz isl..Oni svemirski grafovi i prezentacije daju posebno gorak okus ovom lansiranju i to me posebno smeta kod svega ovoga..
Hehe i ja sam je zato prodao ali zbog 8800gt i to bas tu jednom istaknutom clanu..