View Single Post
Staro 12.10.2011., 13:02   #568
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
Treba Ibanjeza umjesto Strinica, Damira umjesto Kranjcara i Kelavu umjesto Stipe. Srna je vec polako za penziju, desno krilo/beka Vrsaljko moze bolje odigrat. U napadu mora bit Rukavina ili ovo sve dzabe.

Stipe je kriv za prvi gol 100%. Simunicu je povadio sve cepove iz kopacki pa je ovaj opet malo paso travu pokusavajuci doci do grckog igraca koji asistira za gol Samarasa, koji je pak ostavljen sam samcat jer su nasi slusali Stipu dok prica viceve. Drugi gol opet Stipe kriv, 101% ovaj put. Vodio malog Lovrena prije utakmice u parkic da se vrti na vrtuljku, a ovom se to tak svidjelo da je morao svima na utakmici pokazat kak se supic vrti. Samo sto se jadnicku malo zamantalo, pa je ovaj Grk to iskoristio i zabio pored kamenog Stipe koji ni udarcee s 4 metra nemre obranit. Pod hitno Kelavu na gol. Dakle, moja postava za Letonce i playoff:

Kelava
sime-lovren-dzo-lucho gonzales
-vuk-
badelj-damir-modric
ruki-mandzo
Ova, nuklearna Hrvatska prolazi doigravanje i cisti put do polufinala EP, dalje ako bude srece.

Los humor na stranu, treba potjerati cijeli HNS koji, nakon sto je unistio klupski nogomet, ide ka unistenju reprezentacije(i mlade i stare). Pustimo sad takticke uzase Bilica i njegovo pogodovanje raznim mafijozama ili cinjenicu da igraci od debakla kontra Turske postene utakmice nisu odigrali...riba ipak smrdi od glave.
Mislim da kolega nisi ti daleko od istine

http://www.index.hr/sport/clanak/mod...a-/576791.aspx

pinkskin je offline   Reply With Quote