View Single Post
Staro 11.10.2011., 23:34   #105
e-one
Civic (ab)user
Moj komp

e-one's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
@ jopis, hehe i ja igram pes od iss-a 3 sa psx 1. Imam popriličan broj tekmi, a i ekipa s kojom igram. Nisam preskočio ni jedan nastavak. Jedino sam od 10ke nadalje prestao igrati master ligu. Frend igra sa barcom i podjednaki smo kaj se tiče skill-a. Ubijao me iz početka par tekmi, ali čim mi je malo sjela igra većinom sam dobivao ja njega s Arsenalom Naravno jeb... je teško igrat protiv barce i treba bit discipliniran u obrani maximalno, ali vjerujem da su je tako napravili jer trenutno barca dominira nogometom kako već dugo ni jedna momčad nije. Obrana joj je nevjerojatno brza, a messi je zvjerski napravljen, ali se definitivno može. Meni je sam gameplay evolucija 2011ice i ja sam više nego zadovoljan. Fizika igrača mi je puno bolja. Puno je lakše napraviti dribling, a teže izbiti loptu napadaču (prije bi se samo zabio u protivničkog igrača s uz x pri kontaktu i oduzeo bi loptu). Uklizavanja su dosta teža što je veliki plus kad igram protiv njubara. Ne lome mi igrače toliko. Golmani su mi nekako prirodniji nego prije. Napokon možeš odigrati smislenu akciju po krilu koja ne ovisi samo o tome da imaš dvometraša u petercu. Čak mi se čini i da su udarci korigirani, puno je viši prag do kojeg možeš napuniti onu skalu koja mjeri jačinu udarca prije nego ju igrač nekotrolirano napuca, samim time i precizije se može odrediti jačina udarca. Ai momčadi koju vodiš je bolji i puno se bolje otvaraju suigrači kod napada i kontranapada pa i akcije puno ljepše izgledaju. Dorađeni su slobodnjaci, a penali napokon nisu najveće zlo koje te može zadesit tokom igre, već mi ih je čak zabavno i branit i izvodit. Fora je što se i igrači brže umaraju kod sprinta/brzog trčanja. Kad pobjegneš obrambenom uredno dolaziš u priliku, ali je puno teže pretrčati 2 igrača što i je realno.....eh da i dobro je što se osjete razlike u visini momčadi. Protiv barce sam i ja s arsenalom opasan iz prekida jer su i oni više manje svi midgeti. Protiv milana je skroz obrnuta situacija. Uglavnom ja i više nego zadovoljan s obzirom da sam se načitao dosta negativnih kritika prije nego sam ga zaigrao....

my 2 cents......
e-one je offline   Reply With Quote