Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
Uziman sestri u T-Mobile mob sa uvjetima;
Tarifa EXTRA TOTAL S - Prijelaz sa Simpe - Trajanje ugovora 24 mjeseca uz trajni nalog
Koliko sam skužija navede cijene su veće za 200 kn ako nije u igri trajni nalog, a tako će vjerovatno i bit na kraju, ali ok, do jedno 500 kn mi odgovara, tako da svi navedeni ulaze u taj rang.
Dakle to je to od ponude, ništa VAN toga ne mogu jer prelazi budžet, pa ako može preporuka par najboljih onako numerički, jer poznavajući T-Mobile, pola ovoga neće bit dostupno 
Meni je osobno ovaj GT-I5800 čisto ok aparat, ali vi ćete znat bolje od mene, vrhunac mog praćenje tehnologije je da svako 2 godine kad mi ističe ugovor pogledam šta se nudi, a to me čeka tek 2013, do tada san out 
|
Ili i5800 ili X8, lg osobno ne mogu smislit zbog dosadašnjih iznimno negativnih iskustava, galaxy mini i x10 mini ne,zato što su mini

Premali ekran za iskoristit android aplikacije kak spada, premala rezolucija za normalno tipkanje, itd itd.
Osobno preporučio bih ti ako je za žensku osobu X8 (mada ga trenutno imam i sam

), jer baš onako, fensi, pogoto taj bijeli (još sam ja uz svog dobio rozu zadnju masku (fuck), jer uz svaki x8 ide dodatna maska gratis).
Imao sam sličnu dvojbu kad sam ga uzimao, i nakon par sati rada na tih par mobitela koji su me 'patili', debelo je pobijedio x8, bez obzira na prilično lošu kameru (doduše tipična 3mpix kamera) bez autofokusa.