View Single Post
Staro 11.10.2011., 21:17   #1952
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Iman u njih samo televiziju, bez ugovora sam i ukinuo bi tu uslugu.
Mater je zvala na telefon pa su joj promrmljali da ne mogu oni ništa ?! nego da sastavi neku molbu pa se javi na neki mail koji ona naravno nije zapisala Gledan na stranicama, ne piše ništa pametno.

Ima li ko kakav info jer mi se ne javljaju, a tako stanje će vjerovatno potrajat do jutra
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <wontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Obična tablica"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Ne znam kako je kod Vas u ST, no kod nas u ZG imamo šalter za reklamacije gdje radi jedna ok gospođa i kojoj daš ime i prezime i ona sama provjeri u kompu te sastavi nekakav zahtjev za otkazivanje usluge, isprinta ga, potpišeš i to je to,…

Ja sam naime prije nekih pola godine i malo više otkazivao HBO i nakon tri vozanja telefonom od strane SZK i jednim osobnim dolaskom na njihovo prodajno mjesto, sjetio se službe za reklamacije i bio gotov za pet minuta,…

Ovo s mail-om je khm,... ubi bože
bertone je offline   Reply With Quote