11.10.2011., 18:23
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
|
Po inventaru, jako mi liči na LURK. brijem da je puno stvari i maznuto iz njega.
Citiraj:
Autor papčić
Ja sam igrao Soc sve do dolaska u nuklearku, tu mi se vise nije dalo, najradije bi ispocetka. Zivcira me milijarda metaka oko mene, vojska i monolith, helikopteri..vise mi pase lutanje mocvarama i ostalim pustopoljinama i rjesavanje pokoje grupe bandita nego rush u nuke....
|
a čuj, imaš pravo na jednu stranu, malo možda previše, ali, moraš biti brz i snalažljiv. to nije COD serijal pa da sa 120 metaka ubiješ 100 ljudi i kad te god neko pogodi, da malo čučnes i zalječiš se
Citiraj:
Autor xlr
Piše da imam 1.0006, a vjerujem da je to točno jer imam i onaj BattlEye (davno sam je instalirao i zezao se oko toga). Ne mogu opet instalirat patch jer sam mjenjao Windowse i ne prepoznaje da imam igru (fale regkeyevi).
Mislio sam da je Oblivion u početku SoC ere bio jedini pravi mod  Mod je ok, ništa drastično, main story i šminka, malo teži AI (a možda je to i zato jer igram na veteran razini)... Igram v2.1 jer me živcira što sejvovi nisu kompatibilni s novijim.
|
onda nažalost ništa, kak je, tak je.
Citiraj:
Došao u NPP, poharao okolo, vratio se u Bar oboružati... I taj sejv tu stoji od 25.3.2010. Ali stiže zima! 
A da ne spominjem kako CS i COP još nisam ni primirisao, a kupio sam ih
|
e brate, duga će biti zima. i ako krelci zgotove ove modove.
|
|
|