View Single Post
Staro 11.10.2011., 15:37   #166
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Da bacim kost jednu?
Mislim da je ovo bilo vezano za prijevaru osiguranja ili nešto takvo, ali potpada u zavjere valjda. Ne ću iznositi mišljenja o cjelokupnom 11/9, nego samo jednu bitnu činjenicu. Taj dan se srušila jedna zgrada koja uopće nema veze sa padanjem blizanaca. Još je zanimljivije da je bila evakuirana (planski a ne panično) i da je pala. Pala je na način na koji padaju minirane zgrade i to je potvrđeno od strane minera i svih koji se imalo razumiju u model gibanja minirane zgrade. Ne ću navoditi nikakva imena niti linkove jer ne želim započinjati raspravu. Samo vas podsjećam na taj događaj, koji je previše sumnjiv.

Vezano uz farmaceutske zavjere, mogu vas samo podsjetiti na činjenicu da je zbog tih gripa dosta visoko rangiranih ljudi završilo po sudovima i da je nekoliko farmaceutskih firmi zatvoreno. Uzrok i povod tužbama je bilo stvaranje panike, prodaja nepotrebnih količina cjepiva, lažno izvještavanje o razmjerima bolesti, korupcija i još koješta. Bilo je čak i kod nas povlačenja po sudovima.