Citiraj:
Autor DoXs
Thx samo oceli li radit normalno ako nakljukam sve te modove!? 
|
ne, jedan po jedan mod moraš instalirat u igru. ima fora da recimo friško instaliraš igru sa DVD-a i onda napraviš par kopija po disku i po tim kopijama pičiš modove, ali onda ti u User fileovima nastaje zbrka, tako da je preporučljivo imati 1 mod. pa kad njega riješiš, makneš ga i ideš na drugi. tako sam ja radio. trenutno sam ostavio complete modove na sva 3 STALKER-a.
Citiraj:
I da malo sam listao po temi i ugledam mapu koja sadrzi SOP i call of pripyat teren u jednoma,dal to znaci ako iman instalirana oba nastavka da mogu lutat i istrazivat na oba dijela!?
|
To ti je budući SMRTER v0.45 mod, kojeg očekujemo i već lagano pucamo po šavovima jer ta "biće kad bude" spika mi ide na jetru. svi se nadamo da će skoro.
Citiraj:
Autor Roberto
A kaj je s Lost Alpha modom?
Nisam u zadnje vrijeme pratio šta se događa, bu to skoro?
|
ma ništa. onaj šilimbajzer Dez0wawe ili kako se već tukac zove, stalno obećava i obećava. trebalo je to još u ljeto 2010. pa gurnuto za božić, pa za proljeće, pa kao pala stranica i sjebali se kompovi, pa je sve online, pa je na 95%, pa je na debuggiranju... srećom pa ne živi blizu. da je u HR već bi mu zvonio na vrata

vrlo vjerojatno bi me slijedili
xGame, zippo te
hammer of thor