View Single Post
Staro 11.10.2011., 13:24   #2459
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008

Obole od nepoznate bolesti, shvate da je jedan od njih imun na tu bolest i da je baš njegova prehlada lijek, ma fak of. Sve to izmješano s nekoliko "ljubavnih" priča i glupim dijalozima i glumom te predvidivim scenama. Zadnja minuta 4. epizode nagovještava što će se dalje događati, također totalno predvidivo i bezveze.

-->
Citiraj:
Autor pizdun Pregled postova
Terra nova nelosa? ajme, meni katastrofa

CGI ocajan, jos jedna tipicna obiteljska drama .. takvih mi je vec pun kufer. Da ne pricam o klincu koji me razj**al u prve 3 sekunde ... zakaj ne naprave vise seriju ili film u kojoj roditelj opali samar djetetu radi glupih i razmazenih izjava, onak kak je vecina nas dobila?. I glupe scene tipa 10 njih ima puske, ali ne, oni budu radije bjezali od jednog fakin dinosaura. njesra. shift delete
Meni su prve tri bile još ok, ali nakon ove posljednje će većina poći tvojim stopama. Priča viđena valjda 72185 puta do sad, obrađena nikad lošije.

Obole od nepoznate bolesti, shvate da je jedan od njih imun na tu bolest i da je baš njegova prehlada lijek, ma fak of. Sve to izmješano s nekoliko "ljubavnih" priča i glupim dijalozima i glumom te predvidivim scenama. Zadnja minuta 4. epizode nagovještava što će se dalje događati, također totalno predvidivo i bezveze.

redscro je offline   Reply With Quote