11.10.2011., 12:07
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor ShanTech
Pretpostavljam...Delux, SUN PRO, MLN, EuroCASE, MS, MAV (Maxi Computers), Codegen, Power Train, Raptoxx, aMaze, Linkworld, EVC, Inter Tech, In Win, Colorsit, Neon, Maxpower, LPK(LPE, LPM)...ne mogu se više sjetit. Ne bi rekao da su to solidna napajanja. Koja su?
|
Gledaj (ti i bilo ko drugi), moja je procjena koliko meni nesto vrijedi, koliko cu ja na nesto izgubit vremena, potrosit novaca i sto ja znam. I da su napajanja JNC - sto je to tvoj problem? I kad bi me tangiralo sto cu napravit s napajnima kad riknu nikad nista ne bi kupio ni radio, uopce ne vidim smisla tom pitanju??
Ne znam cemu se javljas kad nemas informaciju gdje ima ono sto meni treba? Mislis, zanima me misljenje? Od 6 postova, jedan je bio konstruktivan (Nikky), sve ostalo je baljezganje bez veze sto bi ja trebao, a sto nebi i sto se meni isplati a sto ne. Svi imaju nesto za reci, ali niko odgovor na konkretno postavljeno pitanje.
Varijanta jest bila kupiti novo napajanje (coconut), ali mi ne pada na pamet kupovati novo dok ovo radi kako treba, a i valjda bi se javio s pitanjem: koje napajanje kupiti??
Fino admin - lock i gubiti vrijeme negdje drugdje.
T.
|
|
|