Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Svaki kao ozeblo sunce! 
A nikako da dođu...
|
Way of the Wolf
- lik je nešto zapeo malo i odgodio se izlazak do daljnjega. razlog nepoznat.
Alpha reborn
- razvoj zaustavljen do daljnjega. razlog: sve je ostalo na leđima jednog lika koji nema vremena
SMRTER 0.45
- radi se punom parom i samo što nije. vidio sam prerelease video, mapa Bar

izgleda obećavajuće.
Citiraj:
Autor zippo

dok izadju grafa ce mi otic u ropotarnicu povjesti 
|
neće, bez brige. koliko sam čitao, ni jedan mod neće direktno utjecati na rast performansi, eventualno raslinje bi moglo dodatno opteretiti grafičku, no to će biti opcionalno (medium/high/ultra), kao u SOC-u, mislim da LURK mod.
Citiraj:
Autor Halos
I ne samo to, godine prođoše u isčekivanju.
Ja sam u bari još uvijek, ali guštam, jučer sam našao bloodsuckera kako šeta po padini pa sam ga pratio prek pol mape. Stresuo pola municije i na kraju se stopio sa okolinom, i nisam ga mogao naći. Danas misija: ubi prdonju 
|
Ja sam trenutno riješio sve obaveze glede fakulteta, posla i sličnih stvari koje su mi uzimale vremena. i taman sam mislio kako će se do kada budem fraj pojaviti koji mod vrijedan spomena... na kraju kita marjanova

trenutno igram Clear Sky.
Citiraj:
Iskusniji dileri artefaktima, dali se vrijednost artefakata smanjuje/povećava od vremena do vremena?
|
Ovisno o modu. U SMRTER-u sam manje para dobivao za njih nego u Complete modu. Za vanila igru se ne sjećam kako je išlo. znam samo da je Brada pošteno coltao svaki puta kad sam mu donio ono što je tražio.
Halos, molim te dozvolu da si ovo stavim u SIG
http://img693.imageshack.us/img693/2...6596842906.jpg