Citiraj:
Autor alengrosevic
Koliko sam shvatio, web aplikacija za prodaju bas i nije radila kako treba pa se zato sve ovako pojavljivalo...
|
Problem je i u tekstu van aplikacije, jer tekst u kojem piše da "akcija traje do nedjelje u 00:00h" je u najmanju ruku dvosmislen, a u biti i nije. Jer to "nedjelja 00:00", znači samo jedno, početak nedjelje, dakle prijelaz za subote na nedjelju koji ne uključuje nedjelju uopće, već je zadnji rok subota 23:59:59.
Za uključit i taj skup i nedjelju bi tribalo pisat "do nedjelje u 23:59 h" jer onda to više nije svoznačno
Uglavnon bitno je da ste nabavili
EDIT:
Citiraj:
Autor LARN81
A kako sam ja onda kupio preko weba u nedjelju? tj. kako je onda bila reklama u nedjelju do 00:00h a poslije nije? niste mi bas jasni tu s teorijama. Neznam ali postoji "akcija traje do subote 00:00h" pa onda to ne ukljucuje nedjelju, a ak pise do nedjelje u 00:00h to ukljucuje i cijelu nedjelju. 
|
Meni nije jasno zašto ne čitaš napisano? Ne radi se o nikakvoj teoriji niti o tome jesi li ti kupio u nedjelju, nego se radi o njihovoj gluposti koju su napisali...
A bile su dvi reklame, a jedna je kontradiktorna drugoj (jer jedna spominje "vikend akciju", a druga spominje "do nedjelje u 00:00"), pa sam samo rekao da bi su to tekstulano (nevezano za probleme koje spominju sa aplikacijom za prodaju) mogli riješit kvalitetnije, jer ne znam jesi li primjetio, ali u zadnje vrijeme sam se susreo sa dosta takvih rokova poslovno i svi ti rukovi su redom bili navedeni na šemu, "do 23:59" jer se to računa kao zadnja minuta tog dana, 00:00 već može značit svašta, a uglavnom znači prvu minutu dana, dakle u ovom slučaju znači da akcija traje do kraja subote, bar je tako pisalo