View Single Post
Staro 10.10.2011., 15:30   #153
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
To je sve OK, ali price koje ti prodajes su cista Russelova dzezva , nista bolja od one iste na koju se kacis, a to je Biblija. Dakle, apsolutna zatucanost, samo u drugom ekstremu.
Jasno da postoje odredjene indicije za postojanje zivota izvan planeta Zemlje, isto kao sto postoje odredjene indicije da postoji BogTM.
Koje to priče prodajem? Pa ne uvjeravam Baju i ostale u stopostotnu sigurnost postojanja drugog oblika života u nekoj udaljenoj galaksiji na nekom još neotkrivenom planetu. Samo sam mu napomenul da se odmakne od te fobije malih zelenih koje spominje još od početka ove teme. Frajer se zgraža na sve moguće Sci-Fi tematike u toj mjeri da nije u stanju pogledati Sci-Fi film ili seriju, jer misli da je sve to neka žešća teorija zavjere, a onda na ovakvim temama prosipa žuč i misli da ljudi stvarno vjeruju u male zelene.

Jedino kaj sam mu ja pokušal reći ili po tvojem prodati, je to da se okani tih dječjih doživljaja vanzemaljaca i da bar, pa makar i nakratko razmotri mogućnost nekog drugog oblika (inteligentnog) života, a ne da se odma hvata za male zelene koji su mu tolko ušli pod kožu da na sam spomen drugog oblika života, on vidi yebeni E.T. i Drew Barrymore. I onda dolazimo do paradoksa kojeg spominješ. Ja ne mogu dokazati (ne)postojanje božanskog bića ili drugog oblika inteligentnog života, niti mi je to bila namjera, ali za razliku od Baje - ne zgražam se nad mogućnosti da osim nas postoji još neki oblik (inteligentnog) života.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 10.10.2011. u 16:05.
McG je offline   Reply With Quote