Citiraj:
Autor DiTech
swarm, mcg je dao dobre serijale, ali sori ovo sta ti pises nisu bas neki dokazi. imho, prvo je bio test nsa-e za dekodiranjem a wow signal je refleksija sa zemlje od neceg u svemiru.
|
Dobro, ipak ne bi rekao da su dokazi, već indicije. Bolje?

Članak je doduše dvosmislen, konkretno prvi odlomak ostavlja ovakav dojam
Citiraj:
Dr. Campaigne presented a series of 29 messages from outer space in "Extraterrestrial Intelligence"...
|
i kasnije spominje:
Citiraj:
Looking back over this excercise we...
|
ali IIRC nigdje izričito ne spominje da je onih 29 poruka izmišljeno, uostalom IMO gdje je smisao dešifrirati ono što sam šifriraš i kao otkrivati neku logiku iza toga?

Može se shvatiti dvojako a bez tog žurnala ne možemo sa sigurnošću znati.
Čini mi se da nisi gledao druge linkove kao što je
ovaj:
Citiraj:
In 10 of the 11 cases, the conclusion was tha the witnesses had witnessed a material phenomenon that could not be explained as a natural phenomenon or a human device. One of the conclusions of the total report is that behind the overall phenomenon there is a "flying machine. . . whose modes of sustenance and propulsion are beyond our knowledge."
|
Vraški zanimljivo ako se mene pita
A za Wow signal znaš točno kako? I dalje se špekulira, doduše sam Ehman je kasnije zaključio kako je mala izvjesnost o zemaljskom porijeklu signala ali je doduše odustao i od donošenja zaključaka.
Citiraj:
Autor http://www.bigear.org/wow20th.htm
Thus, since all of the possibilities of a terrestrial origin have been either ruled out or seem improbable, and since the possibility of an extraterrestrial origin has not been able to be ruled out, I must conclude that an ETI (ExtraTerrestrial Intelligence) might have sent the signal that we received as the Wow! source. Of course, being a scientist, I await the reception of additional signals like the Wow! source that are able to be received and analyzed by many observatories. Thus, I must state that the origin of the Wow! signal is still an open question for me. There is simply too little data to draw many conclusions. In other words, as I stated above, I choose not to "draw vast conclusions from 'half-vast' data".
|
Poanta ovog mog lamentiranja je sljedeća: naše znanje je iznimno ograničeno, ma koliko god nam se činilo suprotno. U skladu s time neću reći da su ovo sve djela "vanzemaljaca" već da je naše znanje kao takvo manjkavo pa ne možemo sa sigurnošću znati ili reći, osim zagolicati vlastitu želju za istinom i odgovorima. Tko zna, možda su sve to do sada nepoznati prirodni svemirski fenomeni. Jedno je poprilično izvjesno a to je da je vjerojatnost kako smo sami u svemiru je izrazito mala a svatko neka vjeruje u ono što želi

VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 09.10.2011. u 18:52.