Citiraj:
Originally posted by Bruno_Rv
Kako ste spaljeni jeb***. Napadate Bubbu zato sto zna malo vise od nas. Za 1500 kuna neces dobit igracu mashinu koja moze vrtit SVE igre koje izadju na trziste i amen. Ona konfa od 2700 NE MOZE vrtit sve igre koje izadju na trziste na detaljima toliko visim od PS2. Vidi se razlika ali nije prevelika.I jos fali monitor,jer nema svako kucanstvo monitor u kuci nego televiziju. Nemojte me zajebavat,usporedjujete 1500 kuna i 5000 kuna.Ps2 je CAR u igranju koji kosta malo i ima mogucnosti koje ne koristi 95% ljudi,ali ih IMA! A onaj ko je reko da pare nisu bitne,ocito nije izasao iz svoje vile sa bazenom,niti da provjeri da li se golub posrao na njegov BMW 6 koji se nalazi ispred kuce,a kamoli da vidi ko ima koliko para za takva sranja kao sto su PC i PS2.
|
Ja priznajem da Bubba zna mnogo vise od mene on puno puno cita. on zna takve stvari koje se praksom jednostavno nemogu znati ni steci. ja necitam nista bez puno puno slika to sam rekao svakoj profesorici. ali ja sto god da govorim na ovom forumu govorim iz prakse. uvjeravati mene koji je pola zivota ostavio za racunalom i konzolama da ps2 ima nesto za ponuditi je kao da me uvjeravate da sam prije 10 godina krivo izabrao i do danas gubio vrijeme. valjda ja znam ocijeniti koji sam igrao ukupno stotine naslova na oba stroja sta je bolje.
sto se tice novaca 5000kn je nista. dosta ljudi ovdje na ovom forumu ukljucujuci mene je potrosila oko 20000kn unazad zadnjih 5 godina. novac mi nije bitan jer da mi danas netko uzme racunalo a ostavi ps2 bio bi izgubljen nebi imao sto raditi, niti cime se igrati.