Evo ja napokon instalirao ragu da probam...
Po difoltu igra radi na 60 frejmova, nemo onog pop-upa textura, ima tearing i texture izgledaju prestrasno.(enejblao sam gpu transcode, aa na 8x, ide vjerovatno i na 16 al nema potrebe)
Probao ovo s rageconfig.cfg i ovaj magaretov (s tim da sam threadove prebacio na 4 i ovu memoriju na 1024) i isto tako i nvidjin s tim da sam u nvidijin dodao cuda.
I sa jednim i sa drugim nisam vidio nikakav napredak (ne kuzim ocito ga ne lovi jer je tearing bio i dalje prisutan), onda sam oso u drajvere i forsao vysnc, triple buffering i 16x af...nema vise tearinga napokon ali su se onda poceli vidit neakvi spojevi na ovim groznim texturama(kamen presjecen na pola i slicno,kao nekakvo kockasto polje)...ugasio af16x i sad je kao ok al i dalje texture izgledaju bljutavo...
E da fajl sam nazvao rageconfig.cfg i ubacio ga u base direktorij, ispravite me ako sam di pogrjesio!
EDIT: evo nakon nekih 1h igre moram priznat da sam odusevljen, dakle sama igra mi je super, jako podsjeca na zadnji wolfenstein koji je isto imao kvestove, a i na red steel2 sa wii-a koji se odvija u slicnom settingu i isto ima kvestove!
Steta zbog grafike al kad se ufuram, skoro ni ne vidim te nedostatke.