Tema: google.hr
View Single Post
Staro 08.10.2011., 07:12   #1
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
google.hr

Eto samo znatiželja....a zanima me zašto kada odem na google.de, google.it ili bilo koji drugi osim .hr nema one ukrasne slike - linka (gdje danas na google.hr piše: Sretan Dan neovisnosti Republike Hrvatske!). Samo piše google suisse, google italia...ne vjerujem da je to tako samo na google.hr pogotovo jer se tu obično nalazi link na nekog lijevog američkog poluznanstvenika na datume kada u hrvatskoj povijesti postoji puno važniji događaj, iz tog razloga mislim da je to jednako za sve zemlje a samo na posebne datume kao što je "Independence day" (jer to je dan kad su se ameri obranili od vanzemaljaca) stave lokalno za određenu zemlju. Bilo bi lijepo da se za google.hr za svaki dan izabere nešto iz hrvatske povijesti ili ne baš uvijek hrvatske ali da više podjseća na TV Kalendar (ako slučajno postoji netko da nezna što je TV Kalendar - evo).

Evo ovu su neke moje teorije bez čvrstih razloga, pa ako netko zna neka kaže: Zašto na google pretraživaču drugih zemalja vidim samo google - ta zemlja (nema photoshopirane slike)?
summus je offline   Reply With Quote