View Single Post
Staro 08.10.2011., 00:15   #458
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Točno to, ne govorim to jer sam za Dinamo, ali Kelava je doktor za Pletikosu, i 1. gol bi obranil 99%, kaj god rekli to je lopta skoro po sredini gola a Pletikosa je reagiral ko krepana kokoš...

Pletikosa-Strinić-Kalinić nemaju kaj radit ni u užem popisu igrača za repku, a kamo li da igraju takve utakmice, Bilić je običan seronja jer ih forsira!

Pogledajte vi ovo...nama TREBA NAPADAĆ i Bilićev odgovor na to je ubacivanje Kalinića koji ne da ne zna, nek je antitalent za nogomet, dok Petrića niti ne poziva u repku koji more riješit utakmicu sa 20-30m dok Kale fula sa 2m! A di je prekaljeni Klasnić, on bi se bar hrval sa ovima u 16tercu, pa ak smo tolko nesposobni nek napucavaju u 16terac a ja režem qurca ak Klasnič ne bi zabil neki gol iz odbijanca ili neke guževe kad smo sterilni iz igre.

Nismo išli ne WC nebumo ni na EC i to sve radi jednog nesposobnog izbornika, nisam odmah poslje "Turske" rekel da Bilić tereba otić ali sam nakon par utakmica, tak da nete rekli da serem bezveze protiv Bilića sad kad je izgubil...

Igrači igraju prespor i predosadan nogomet a Biliću je to OK, i stvar je u tome kaj on misli da je to OK, jer niš ne mijenja...ma živa koma, no preživeli bumo...ipak je to najvažnija sporedna stvar

P.S
- Grčka bar zna di je dobra i to forsira i igra, a mi si umišljamo da smo Španjolska a siromaki sebe ne vide kak igraju, to je problem!
danc00 je offline   Reply With Quote