Citiraj:
Autor Botlorn
Pardon, zamrzavanje as in - freeze i ne miče. ni nakon minute. Pa moram natrag u windowse na end task i sve ispočetka
Edit:
Ako nije samo moj problem, stvarno je obeshrabrujuća greška. Nemam problema s grafikom ni s "realnošću" (što god gejmeri smatrali realnošću), ali ovo me trenutno odvraća od igranja..
|
Pocelo i meni nakon RAGE drivera, svako malo kad je nova zona igra zna blokat i jedino task manager pomaze. Neoptimizirano i traljavo sranje doboga.
Prije sa 11.9 driverima, max mi je bio 10-12 fps, inace oko 8, gledam pod da ide brze i onda je letilo na 16fps, nakon RAGE drivera, ide 2 sec na 60 pa freeze na 5 sec i sve tako, to popravio iskljucivanjem ATI AIa i dalje sve leti na 60.
Glatko i sve ali texture jos iskacu kako im se digne, em mi je pocela korupcija textura, iskacu crni kvadrati po podu i zidovima kako kada, a nekada su neprijatelji nevidljivi, samo imaju sjenu i oruzje koje leti u zraku
Ovo sa korupcijom pripisuju AMDu koji je u paket drivera stavio stari release filea i da je to krivac..ceka se novi paket.
Sad seru da su krivi driveri za sve, a igra sa problemima do grla, kako ih nije sram izdat ovako ensto sa zajebima vani..kao da nisu probali igrat prije izdavanja.