Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 07.10.2011., 17:36   #907
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
eo jedno bezvezno pitanje gleda sam prije neku večer na eurosportu neku endurance utrku, pa sam se pitao ko bi dobio utrku na npr. spa stazi, 3 kruga max., neki audiev lmp ili mclaren-ov f1 bolid? i kolika bi otprilike bila razlika po krugu?
Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
Recimo na Spa Francorchamps najbolja vremena ove godine u utrkama kako F1 tako ILMC:
  • RBR (Webber) 1:49.883
  • Peugeot Sport Total 908 (Gene/Wurz/Davidson) 2:05:197

Najbrži LMP1 je oko 6 sekundi sporiji od HRT Coswortha po krugu
Ništa s F1 ne može na stazu LMP možda je brži na ravnici, ali ubrzanja su F1 su spektakularna, ko je bio uživo zna o čemu pričam...

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

znaci, trulli je takoder obicna nesposobna ocajna kamikaza u obrambenim potezima kroz koliko sezona ono? plus procitavsi ovo tvoje, svejedno je po tebi massa kriv sto mu je hamilton probusio straznju gumu i sebi sjebao spojer? jer je to ocito massina krivica, cim nisi A napisao o postupku hamiltona, ali nasao si slova za massu........

ili je to jednostavno jace od tebe, ma sto hamilton napravio - on je u pravu i ima status , button ne toliko (jer kvragu, nije hamilton), dok svi ostali (a pogotovo ferrari, i to na potenciju) su uvijek krivi (pogotovo alonso)?

i sta nisi qoutao za kurslus usput s ovim za massu? jer jebiga, to se odnosi na hamiltona, ali kako rekoh - svetac hamilton.......... fanbojist, garant i dinamo je sposoban sve pobjediti, najbolji u cro, balkanska barcelona?
Hamilton čim agresivnije vozi ima problema, jer po meni Massa je bio previše defenzivno iša. Svakako bi malo presudio na stranu Masse jer da je Hamilton popusta nikome ništa, iako mi se Massa gadi sa svojom hladnom vožnjom i prosječnosti... Burko u pravu si, ne za sve ali dio s Massom jesi
Baja 001 je offline   Reply With Quote