View Single Post
Staro 08.03.2005., 13:54   #61
Panter4
Premium

Panter4's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
jedino sta PS drzi u bilo kakvoj konkurenciji sa PC-om je cinjenica da svi naslovi koji izadju na PS-u moraju biti u potpunosti njemu prilagodjeni, dok se na pc-u na to ne gleda, nego se racuna da ce korisnik nadogradit malo... a zato eto i razlike u cijeni. da se trude optimizirat sav software za pc nebi nam trebalo niti pola hardvera koji imamo.

... kad je ps izasao nije imao konkurentsku grafiku pc-u jer sam ja vec tada igrao igre u 1024 rezoluciji naspram televizijske 512

jedina prava prednost ps-a je u njegovoj jednostavnosti, a ako gledamo njegove multimedijske i bilo koje druge "profesionalne" mogucnosti ta jednostavnost se gubi i jedino sta je ostalo u korist PS-u je cijena, a onda ako usporedimo te mogucnosti s pc-om dodjemo do zakljucka da PC i vrijedi 2-3 puta vise

@E.T.
mislim da ti je u ovoj konfi kaj si slozio napajanje viska jer ga dobijes s kucistem, i procesor si mogo uzet jeftiniji.

p.s.
slazem se s bubbom, teoretski. teoretski je sve to sta je on napisao istina i moguce, ali u praksi nema sanse...
Panter4 je offline