View Single Post
Staro 07.10.2011., 12:40   #6
Flake
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2008
izvinite za dupli post ali samo da kazem da sam napravio i sada vidim sve particije i podatke. Napravio sam sa Hiren Boot CD v14 (ili v14.1) s alatom Acronis Disk Director 11. Ukratko nije mi javio nijedan error prilikom dodjele disk lettera i ono sto sam jos uradio je da sam promijenio disk iz primary u logical, tu mi takodjer nije javio error sto nije bio slucaj iz desktopa.
Ako se nekome dogodi nesto ovako i ne bude znao napraviti sa Hiren cd-om nek mi se javi na pp ili na email.

Novo pitanje:
Samo imam jedan problem, nešto sam isprobavao sa nekim alatom jutros i uglavnom smanjio sam jednu particiju koja je imala 50tak GB slobodnog prostora i napravio novu particiju od nje. Kada sam maloprije napravio iz dos-a da se vide particije ostala mi je ta particija viska koju sam pobrisao ali sada je ne mogu "dodati" nijednoj particiji. Evo i slike. Na slici se ne vidi, zaboravio sam to uslikati ali kad kliknem na particiju E: (s koje sam i uzeo/skinuo taj prostor) nema opcije Extend volume.. tj. zatamljena je. Dok na particiji C: ima ali nemam sta odabrati, sve je prazno.

I kratko pitanje.
Sta znaci ovo extended partition sa zelenim okvirom oko particija, prvi put to vidim?
Flake je offline   Reply With Quote