View Single Post
Staro 06.10.2011., 20:45   #4005
zara
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
Pozdrav svima,
pročitala sam većinu postova na ovoj temi, ali imam konkretan problem pa svejedno pitam:
Prije 2 dana kupljen printer HP7500A (A3 all-in-one), danas smo ga tek vadili iz kutije i isprobavali. Sve radi, osim što kvaliteta ispisa nije ni blizu standardnoj HP kvaliteti (bijele točkice na fotkama, kao da je prašina posuta + vertikalne linije tamnije boje na svakih 1 cm). Probala očisititi glavu printera, align cartridgea.... sve po uputama, i ništa. Zovem trgovinu, kažu da nazovem servis jer oni moraju potvrditi da uređaj nije ispravan. Zovem servis, kažu da je to valjda do glave koju i tako moram mijenjati svako toliko (printer tek izvađen iz kutije!!!) ali da bolje nazovem ovlašteni HP servis. Njih pak nisam dobila, a u međuvremenu sam nabasala na ovaj topic i začitala se...

Hajde, pomagajte. Nemam volje ni vremena nositi printer na servis (nalazim se 70km od Zg-a, to sam im i napomenula danas) i natezati se s popravcima. Koliko shvaćam, ovdje je riječ o nedostatku, je li tako? U tom slučaju imam pravo na novi uređaj? Ja bih bila zadovoljna i s povratom novca / zamjenskim sličnim uređajem (Brother, slične karakteristike, ista cijena) / istim, ali drugim novim HP-om, samo da me ne navlače po servisima....
zara je offline   Reply With Quote