Citiraj:
Autor Šole
To si ti probao demo ili igru koja je izašla? Što se tiče grafike i izgleda igrača ne znam za PS3 al na PC-u to izgleda vrlo dobro, čak i odlično. Ovo za prošle nastavke je totalno neutvrđena izjava. Ili nisi igrao ili nisi ljubitelj PES-a, a to što je to tvoje mišljenje ne daje rezultat da su bili loši (mrtvi???).
Što se tiče gameplay-a vide se poboljšanja naspram 11-ice. Ono što je važno je to da Eto'o i Rooney nisu sporiji od obrambenih tj. oni ih ne stižu. Razina top player je evidentno jača nego prije što je dobro jer prije je to sve bilo prelagano. Sve više dolaze do izražaja opcije postavljanja raznih sistema igre što rezultira i dobrim akcijama, nije ko prije uzmi C.R.-a/Messi-a, trči do gola, pukni/dodaj i evo ušla je. Sve u svemu bit će puno dana provedenih uz PES 
|
Demo sam skinuo na PS3.
Igrači uopće ne liče na sebe, ali to mi i nije bitno.
Ovo za prošle godine je moje mišljenje, zadnji dobar PES je bio PES2006, ostalo nakon toga katastrofalno, a igrao, odnosno probao sam svaki nastavak i svaki mi je bio loš.
Da sam ljubitelj ili ne - to je nebitno. Igrač sam kojemu se nije svidio nijedan nastavak između 2006 i 2012
Gameplay je odičan, i to ga prati kroz godine, no sad baš ima ono nešto
BTW, šta Konami nije čuo da Eto'o zarađuje milijune po utakmici u Makhachkali na Kaspijskoj obali?