Citiraj:
Autor tomiotok
Ne kuzim, mislis li da je to loshe sto sam naveo ili! U njima je do recimo +10 uz neki manji vjetric ugodno voziti, jer se ne pregrijavas, a na nizim temp od -10 nisam probao, al se hajcas(znojis). A sto se tice propuhivanja mislim da je to kolko je tko osjetljiv! Da ponovo kupujem nebih ni sekunde razmisljao neo bih uzeo iste, probao sam cannondale koje kostaju 1000+kn i nisu nista bolje od ovih!
|
Ne ne, super je to što si naveo. Rijetko tko će priznati i dobro i loše. Na kraju, cijena je odlična.
Velim, ista stvar je i sa softshellom kojeg imamo tu na forumu valjda svi. Toplo je u njemu, ne pušta vjetar nit kišu, no kad imaš na leđima torbu, nakon 1h promoči ipak znoj van (vjerojatno se i mi prejako obučemo ispod). Tako da je na jakom vjetru 5min max odmor, a kad nema vjetra onda se može stajati kolko oš, zima ti neće bit. Velim, usprkos tome što imam i base layer kvalitetan ispod.
Jebiga, zato odjeća za planinarenje i dođe toliko. Tamo si ne smiješ dopustiti da imalo promoči ili nešto, jer si onda i mrtav.
Tak da će vjerojatno na zimu i past te Pletimo tajice i iznad hlačice (vodonepropusne mi trebaju samo). Velim, vidio na par bajkera, super izgleda. Nešto kao i ovi likovi kaj filmiće puštamo, samo kaj oni furaju sve od Troy Lee-a, a to je skupo pun k.