Citiraj:
Autor Necto
|
pa za pocetak to da je to sto si ti stavio doom 3 sa HD texture packom koji je izasao prije kojih godinu-dvije
evo kako original zapravo izgleda
http://img17.imageshack.us/img17/173...dnotexture.jpg
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Konzole nisu imale ama baš nikakav saying kaj se tiče igre za PC
|
ne, uopce..znas li ti kako se rade multiplatformske igre? upravo zbog konzola je igra ispala takva kakva je. carmack i dizajneri su planirali puno vecu i opsezniju igru, ali nazalost morali su odustati od puno stvari kako bi to sve stalo na konzole - uostalom, pogledaj posljednji quakecon i carmackov govor od kojih sat i nesto u kojem je sve to fino objasnio.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
sto kao jedna Bethesda (zenimax) Igra je rađena paralelno za sve tri platforme tako da niti jedna ne ograničava drugu!
|
upravo tako, igra je radjena za sve 3 platforme istodobno. radjena od strane istog tima. znaci isti ljudi su radili i na xbox i ps i pc verziji, tako da su morali napraviti jedan jedini game engine. jedino po cemu se te tri platforme razlikuju jest po texturama. pc navodno ima texture puno vece kvalitete (doduse u trenutnom stanju nema)
za pc nisu dodali nikakvu dodatnu fiziku, teselaciju i ostale đinđe minđe koje su postale vec uobicajene na PC portovima.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ali što očekivati od neznalica koje su svoja očekivanja bazirali na principu rada na Doomu 3 te su očekivali neš tipa Crysis 3. Znam jer svaki link na ovom forumu koji bi stavio o radu na igri nije nitko komentirao jer se nikom ne da baš čitati desetke stranica teksta o nečem što ne razumiju.
|
nikad nisam popusio hype ove igre. u svim gameplay filmicima su ugl uvijek prikazivali iste stvari (iste neprijatelje, oruzja i lokacije), tako da sam znao da igra nece ponuditi nista novo niti revolucionarno. jedino cime sam razocaran je cinjenicom da je carmack izbacio igru na PCu koja nema dodatne postavke za namjestanje grafike, koja obiluje grafickim bugovima i ciji engine nije nesto najnaprednije sto je ikad izaslo u povijesti gaminga kao sto su svi mislili da ce biti (uncharted, crysis, bf3, god of war 3, itd trenutno imaju puno impresivniju tehnologiju)
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Ovaj topic bi mogao postati najbolji primjer ikada jako glasne negativne većine od kojih 2/3> nije ni probalo igru 
|
procitaj recenzije (nemoj gledat ocijene, vec citaj) i vidjet ces da se ugl sve slazu u jednom: igra ne nudi nista novo, a i to sto nudi se prijedje za 8-10h. radnja isfurana, multiplayer se vecinom fokusira na vozilima, ugl borba protiv istih neprijatelja.
25gb download za 8h obicne pucacine koja se doima toliko staticnom posto je fizika gotovo i ne postojeca, jest po meni neisplativo. jedan borderlands je bolja igra i nudi puno vise zabave u slicnom okruzenju.
prestani biti ociti fanboy i mislit da je igra "next coming of christ" posto ocito nije. na trziste je izbacen proizvod koji nije ni blizu carmackovim standardima niti bi covjek rekao da je igra bila u razvoju 6g (jednako kao i GT5 koji nudi tone vise sadrzaja)