Tema: HTC HD2
View Single Post
Staro 05.10.2011., 19:59   #299
gloginjaR
Premium
Moj komp

gloginjaR's Avatar

Datum registracije: May 2008
..@Sinac

piše mi conected 10tak sec i onda se vrati na available!

ok' vijerojatno je do pass-a ili nečeg drugog....sad sam proba u gradu na slobodnoj mreži se spojit i spoji me odma i prikaže mi zelenu kvačicu i kvalitetu signala......
ALI ako imalo zašteka signal...odma mi upali 3G ,
a zato bi stavia taj program da blokira spajanje preko 3g! (čudi me kako "niko za to nezna"!!
evo ovdi ima detalja o programu
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467813
http://www.modaco.com/topic/246171-n...tility-nodata/
...samo nije mi jasno di točno da prekopiram ovaj

Uploaded with ImageShack.us 4 fajla??? i KAKO SE ONI POKREĆU (bilo di da ih prekopiram
na mobitel-dobijem ih u obliku "web-stranice"!? (NA COMPU NEMAJU NIKAKU IKONU???

(*glede adresara*)............................................................................
ja vidim tu karticu-ali kad je stisnem otvori mi detalje-(slika 2) i onda mogu edit(slika 3) i dobijem samo ime i broj za uredjivanje!?

-
EDIT-ebemu miša maloga...naša sam di stavit slike ....ali moram pisat nanovo sve kontakte u koje oću da stavim sliku...
ja sam probava direktno iz adresara di su brojevi...
mislia sam da može jednostavnije...

ok...to je riješeno

(WIFI)............................................................
šta da radim sa wifi???? evo sad sam pokuša da otključam moju mrežu(znači da netraži pass) i mobitel se spoji ima dobar signal i sve 5, ali ništa neće da mi otvori...ništa što se spaja sa netom, ni operu ni facebook, ni prognozu niš...a onda odijednom mi upali 3g...

pps;da "možda" netreba u postavkama modema(router) podesit WEP na 64-bitni umjesto što mi sad stoji 128-bitni?!

EDIT-2
sad kad sam skroz dopustisa spajanje na modem bez pass-a..
pokazuje da ima signala...ali mi NIŠTA NE OTVARA!?

Uploaded with ImageShack.us

imali ko kaku ideju

Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 05.10.2011. u 23:36. Razlog: dopuna
gloginjaR je offline   Reply With Quote