View Single Post
Staro 05.10.2011., 16:32   #14066
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Vraga ce od mene dobiti pametan savjet, po meni treba u garazi imati 3-4 bicikla i onda odaberes po raspolozenju i terenu na koji se ide

(1) Iskljucivo za grad i asfalt uzeo bi neku "gradsku specijalku", kao sto je Giant Seek, ili slicno ali u fixie izvedbi (Jamis Beatnik, npr.).

(2) Za ovo sto je kasko spomenuo najbolje bi bilo uzeti neki treking bajk, nadje se (pre)dobrih za 4k kn...fakat ih ne pratim pa necu nista preporuciti.

(3) Da bas sad kupujem nesto za po gradu i makadamima uzeo bi Konu Steelyja znaci neki dirt jump/trail bajk pa ti s njime fino skaci kud god hoces po renzolima, stepenicama, kickerima, hoces po asfaltu ili sumi - biraj (jedino za asfalt treba staviti malo pitomije gume)...ali treba i nadodati somica gore za cash (5100kn s 30%, na rate je vjerojatno 25% popusta pa i cijena raste).

Treking bajk je za kulturne vozace, a ako se hoce ispuhati i temperamentnije voziti onda nesto pod tockom 1. i/ili 2. ovisi preferira li vise asfalt ili makadam.

...ja cu si jednog celicnjaka a la Steely sparkirati kao drug bajk u garazu, garant...samo da prije toga kupim prvi bajk ...a i Beatnik mi golica mastu, uf, he he.

Zadnje izmijenjeno od: Nik. 05.10.2011. u 16:37.
Nik je offline   Reply With Quote