05.10.2011., 15:25
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor IcyTexx
Nema 2x1GHz, nema 1GB RAMa. Istina je da je brži, to je svakako super, ali u svakom drugom pogledu je isti. 8mpx vs 5mpx ce se opet svest na isto, vjerojatno ce bit malo bolje jer su "completely redesignali leće". HD1080 će samo trošiti prostor, bit će mrvicu bolji od 720p koji je prisutan na sadasnjem iPhoneu. Kameru su upgradeali samo zato jer svaki put ostave prostor za upgrade. Siri ce se koristit par puta mjesecno. Retina zaslon bi bio par puta upotrebljiviji da je ekran 4", a sam iPhone se ne bi znatnije povećao.
Pod izrazom petica mislim na blagi redizajn, ugodnije ležanje u ruci, stanjivanje uređaja i još bolju bateriju. Upgrade prednje kamere, veći ekran, više RAMa, izdržljivije staklo.
Koristim iPhone odkad je kod nas izašao, imao sam 3G i sad imam 4 i MacBook Pro. Očito sam Appleov korisnik, tak ta nemreš reć da sam anti Apple fanboy i hater. Još ne znam dal ću pokupit iPhone 4S ili neki Samsung Galaxy S II. Isteko mi je ugovor i žao mi je da ne uzmem neki uređaj za parsto kuna.
|
Najbolje da stave 320x240. Pa bitna je oštrina, i tu su zasada jako naprid otišli. Nema mi mrže nego cigla 4,3" sa 800x480
iOS je prilično optimiziran tako da nema smilsa krkat 8x32GHz sa 1585GB RAMa u telefon koji to ne koristi.
|
|
|