Da se i ja malo pozalim.. Naime dok sam ima samo internet u Optime - opcenito je bilo manje-vise odlicno. Brziine sam minja vrimenom, pocevsi sa 2 pa na 4 i na kraju 8Mbit/s. No, kad sam (radi ukucana) odlucija uzeti Opti-TV paket (5Mbit/s Flat), sve je poslo u ku*ac - blago receno.. Svako malo pucanja veze, nemogucnost konfiguriranja rutera dok ovaj skida bilo sto. W-lan nestabilan takodjer - jednostavno nije radilo kako triba.. Nakon nekih godinu i po, udre mi grom blizu kuce i sprzi router (Dlink junk) + splitter. Tocnije router je i dalje radija ali nije dava nikakav signal, znaci ni tv, ni telefon ni net ne radi. Da bi nakon cca tjedan dana dosa tehnicar i prominija router (TPlink) + splitter i sad napokon sve radi kako bi tribalo, Telsey je i dalje spor no na to sam se navika.. Naime radi se o tome da su oni meni automatski nakon zamjene routera produzili ugovor na jos 2 godine bez ikakvog pristanka, pitanja, potpisa - icega! Jos su mi naplatili router nekih 80-tak kn, kao da nebi naplatili cijelu cifru odma (~800-900kn koliko je tehnicar spomenija), razvukli su nam na 2 god + novi ugovor naravno

. Vazno je naglasiti da sam ja tada bija na poslu pa je tehnicar vjerojatno lako uvjerija moje ukucane da pristanu na to... Sad, ko tu koga j*be? Dali postoji bilo kakav nacin da prekinem ugovor i kakve cu posljedice tada snositi? Prista bi samo na net, bez ikakvih opti-tva i slicnih gluparija...